Cum comandati

Torturile si lumanarile de botez se realizeaza numai pe comanda, preturile variind in functie de solicitarile dumneavoastra.

Impreuna stabilim toate detaliile astfel incat produsul sa corespunda tuturor cerintelor si sa fie exact asa cum vi-l doriti.
Ma puteti contacta folosind una din urmatoarele metode :


Personalizarea produselor
Fiecare articol din blogul Cadouri Botez este realizat pe comanda, lucrat manual,  putand fi personalizat dupa preferintele dumneavoastra, neexinstand modele standard.
Torturile pot varia ca marime: 1, 2 sau 3 etaje, iar decoratiunile sunt alese in functie de bugetul de care dispuneti. Se pot realiza simple sau mai incarcate, cu ce tip de jucarii si de accesorii doriti. 


Pentru ca produsele comandate sa fie cat mai personalizate, pe torturi puteti alege sa apara scris numele bebelusului, dar si numele dumneavoastra, al celui/celor ce il oferiti cadou sau mesaje ca de exemplu: " bine ai venit", "te iubim!", "la multi ani".


Fiind un produs creat pe comanda, poate fi astfel realizat incat sa se incadreze in orice buget. Preturile variaza in functie de accesoriile folosite.


Ambalarea produselor

Ambalarea unui cadou este la fel de importanta precum cadoul in sine. Pentru a atrage toate privirile, torturile din scutece sunt ambalate in folie transparenta de celofan, legata cu panglici de satin sau organza. Tortul este astfel protejat pentru a nu se murdari, toate scutecele putand fi utilizate dupa botez.


La cerere se poate realiza si o felicitare personalizata, realizata manual si asortata tortului.Termene de livrare
Fiind comenzi personalizate, termenul de livrare variaza in functie de complexitatea produsului, intre 1-5 zile.Modalitati de livrare
1. Pentru Bucuresti – stabilim impreuna locul de intalnire pentru a intra in posesia produselor sau le puteti ridica personal;

2. In afara Bucurestiului – coletele se pot transmite doar printr-un serviciu de curierat rapid, Posta Romana nelivrand astfel de colete fragile.

Taxele variaza in functie de dimensiunea si de greutatea coletului (in medie, pentru un tort, ambalaj + curier cu plata ramburs: 25 lei).
Modalitati de plata
1. Cash/numerar la ridicarea produsului;
2. Transfer bancar/depunere la casieria bancii in contul meu, inainte de livrare

3. Ramburs, pentru livrare prin curier rapid.